بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مریم قربانی


موارد یافت شده: 12

1 - ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
2 - بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف (چکیده)
3 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
4 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
5 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
6 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
7 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
8 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
9 - Twist-stretch correlation of DNA (چکیده)
10 - The up and down states of cortical networks (چکیده)
11 - Geometrical correlations in the nucleosomal DNA conformation and the role of the covalent bonds rigidity (چکیده)
12 - Nonlinear-dynamics theory of up-down transitions in neocortical neural networks (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر